KIITOS - kiitos - kiitos!

Tämä on aivan nappiin tämä ensimmäinen paketti.

Olen myöskin ensikertalainen tässä Salaisessa Leivonta Ystävä-touhussa ja olen todella iloinen tästä saamastani paketista. Aivan upea juttu: muffinssi materiaalia, mitä toivoin, ja ihanat punaiset tuikkukynttilät ja kauniit servetit. Tuota servettimallia mulla ei olekaan, enkä edes ole kaupoissa sitä nähnyt. Kaunista, punaista ja hopeaa.

Leivontasuklaasta saan muutaman satsin muffinseja. Eli Ystäväni oli laittanut 'Amerikkalaiset suklaamuffinssi' ohjeet kauniisti kortille mukaan. Mahdollisesti jo tämän viikonlopun aikana saan niitä kokeilla, ehkä on tulossa kahvivieraita, mahdollisesti. Mutta niistä enemmän kunhan olen leiponut.

Anteeksi etten saanut tätä postausta aikaisemmin tänne, on ollut joitakin mutkia matkassa. Nyt kuitenkin kaikki on hyvin. Paketti on tuottanut todella suurta mielihyvää ja olet Ystäväni onnistunut sen kasaamisessa hyvin. Kiitos.

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

Puikkorintamalla menee eteenpäin, neulomukset valmistuvat hissukseen ja lahjoiksi menevät. Joten niistä ei sen enempää kuvia tällä kertaa.

Ja joulu on kohta ovella..... tätä tapahtumaa odotetaan työpaikalla kuin kuuta nousevaa. Oppilaat laskevat päiviä kuinka monta päivää on jouluun. Ja tietysti joululomaan. Tällä mennään nyt. Hyvää viikonloppua kaikille.