Heipparallaa, Petunia edistyy koko ajan. Mutta mä en kyllä näe mitenkään että hartiahuivista tulisi riittävän kokoinen! Ennemmin kaulahuivi kokoa, mutta sellaistahan mun ei pitänyt tehdä. Ohjeen mukaan olen neulonut, mutta pieneltä näyttää. Toki tekeleen on vielä jossain vaiheessa "uitava" huuhteluvedessä, mutta tuleeko sen seurauksena sitten kokoa lisää?

Tässä mennään nyt. Jotakuinkin loppusuoralla olen, kymmenkunta riviä olisi neulottavana ennenkuin alkaa loppupäättelyt. Jos tästä ei tule sopivaa mulle, niin se on annettava jollekin sitten lahjaksi.

Huom. Porkkanahan on tämä Polku uutuuslangan väri (niinkuin muistatte). Minusta tämä muistuttaa ennemmin multaporkkanaa kun on niiiin paljon ruskeaa sävyä koko kerässä. Tai ainakin tässä kerässä oli paljon ruskean sävyjä. Mutta tällä mennään nyt, uusi kerä alkaa kohta.

- - - - - - - - - 

Räkätauti on pikkuhiljaa antamassa periksi, vihdoinkin. Muuten olenkin ahkeroinut töissä kun opettaja oli "virkavapaalla" viikon verran. Sai kyllä organisoida urheasti että sai koko ryhmän toimimaan edes jollakin tasolla. Toivottavasti kaikki ovat töissä tulevalla viikolla.

- - - - - - - - - - -

Syksyn ensimmäinen (ja viimeinen) rapujuhlakin on juhlittu. Hyvä tuttavani täytti 50v ja juhlia vietettiin rapusyöminkien muodossa.

Paljon oli sankari nähnyt vaivaa juhlien järjestelyihin ja mielestäni ne olivatkin ihan leppoisan mukavat juhlat. Kun vieraat eivät kaikesta huolimatta olleet niin rapujen perään jäi niitä aika paljon jäljelle. Nimittäin synttärisankarin toiveena oli että jokainen tuo omat ravut mukanaan ja niistä kertyikin aika pino tarjottavaa. Toki oli muutakin syötävää juhlapöydässä. Nyt ei tule vähään aikaan muita juhlia, tietääkseni.

Tästä jatkuukin syyskuu ja uusia tapahtumia odotellessa....

Hyvää jatkoa kaikille.

PS. Kiitos kaikille kommenteista.