Jestas, iski se lenssu kiinni minuun. Koko homma alkoi kurkkukivulla ja siitä pienenä säteilysärkynä korviin. Nuhaa ei sinällään ole, mutta silloin tällöin on niistettävä jotain juoksevaa kuiteskin. Ei ihan kiva näin kun olis vapaata tulossa pääsiäiseksi. No mutta, nyt on kröhinää ja kohinaa paranneltava oli sitten pääsiäinen tai ei. Jotain pientä olen saanut aikaiseksi ja vielä enemän on keskeneräitä luomuksia askartelupöydällä.

Intoa täynnä joku hetki - maalattu pääsiäismunia joihin voisi laittaa sisälle yllätyksiä.

Virkattu amigurumijuttuja -  pieniä ja vähän suurempia prinsessaleivoksia. Myöskin vähän erilaisilla vihreänsävyisillä langoilla. Ne täytyy vaan koristella ja loppuun asti väkertää. Tässä kiva mallikappaleeni leivoksesta:

Puro villikseni on myös valmis. Tai siis hihat on kiinniompelematta, joku niissä tökkii etten ole saanut sitä  valmiiksi . . . ilman hihoja olen sen kanssa kulkenut täällä kotona ja todennut sen erittäin lämpimäksi. Vielä tarvii tsempata villiksen kanssa että voin laittaa sen tänne näytille.

SNY: ok, jään odottamaan posti Patea. Kiva juttu. 

Näin täällä - kevät koittaa ja aurinko paistaa sulattaen lumet - kivaa. Ja linnut laulaa kilpaa, sekin on kivaa. Kyllä se kesäkin tulee, kohta.

Hyvää viikon jatkoa kaikille.