Ihanainen sny välimuistamispaketti tuli tänään. Hiukan ehdin jo huolestua olisiko postiPate hukannut paketin, koska tiesin sellaista odottaa kun sny oli siitä vihjaissut. Mutta oli tullut muuta estettä. Toivottavasti kaikki siellä sny:n kotona voivat nyt paremmin.

Paketista paljastui porokortti tervehdyksineen ja nämä ihastuttavat Novitan mini lankakerät jotka ovat mainiot amigurumilangoiksi. Kiitos  - kiitos. Näitä minäkin olen tiiraillut sillä silmällä, jotta joku kerta ostan ne, mutta nyt ne tulivat suoraan postinPaten kuljettamina kotiin asti.

 

Kiitos, tämä oli mieluisa yllätys - välipaketti ennen loppuhuipennusta. Ja odotan ihan loppuun asti, taitaa olla vähän jokaisella kiirusta ennenkuin rinki loppuu. 

Tästä alkaa viikonlopun hulinat. Olin tänään ruohonleikkuuhommissa tuolla pihallamme. Tästä se taas lähtee... se ruohikon-leikkuu-kesä-rumba. Leikkasin vasta puolet isosta pihasta, jossain vaiheessa otan sen toisen puoliskon käsittelyyn kunhan ehdin. Tänä viikonloppuna ei hulinat lopu kesken kaiken on sen verran pitkä "to-do" - lista että huhheijaa. Joten eikun hommiin..... HYVÄÄ ALKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE ja SNY:lle hyvää toukokuun jatkoa.