Viikonloppuna tulin askarrelleeksi kortteja. Ja hääkortti oli se tärkein tällä kertaa. Nuoret naapurimme nimittäin menivät lauantaina naimisiin ja pitäähän heitä muistaa onnitella. Hiukan tummanpuhuva väritys on kortilla näin kesäaikaan, saas nähdä josko joudun tekemään uuden kortin vaaleimmilla sävyillä ennenkuin se heille annetaan. Sitä nyt täällä pohdin hetken aikaa...

Osallistuin myös Menita outletin neuletapaamiseen lauantaina. Ihan eka kerta oli mulle tämä tapaaminen ja sinne pörräsin ystäväni kanssa (ja hänen autollaan). Eikä sieltä lankakaupasta voinut poistua kuin lankapussin kanssa.... aivan ihania uusia lankoja oli taas tullut. Mutta niistä myöhemmin lisää, ovat osa erästä yllätyslähetystä.

Tästä taas lähtee tämä kesäviikko käyntiin. Ja säitä on luvattu aina sateesta jonkinlaiseen aurinkoilmaan, mutta ei ylenpalttiseen lämpimään ainakaan. Voi - voi, noi pienet siemenet mitä olen kylvännyt tarvitsivat vähän enemmän lämpöä nyt. Ehkäpä ensiviikolla sitten kunhan juhannus on juhlittu ensin.

Hyvää viikkoa kaikille.