Tällainen terassi saatiin aikaiseksi. Ukko teki todella raskaasti hommia että tämä valmistui juhannukseksi. Paljon ennakkolaskelmia, piirustuksia ja rautakaupassa materiaalin haku ja osto. Vanhan terassin purku kun odoteltiin tavaroiden toimittamista pihallemme. Osittain vääränlaista tavaraa tuotiin rautakaupasta, eikun uudestaan sinne ennenkuin hän pääsi aloittamaan hommia.Työn aikana hän poti hammaskipua ja lääkärillä käynti sen takia. Hiukan vilustumisoireitakin joku päivä, kun ahkeroi terassin kanssa tuulessa ja tuiverruksessa. Mutta valmistuipa kuitenkin keskikesän juhliamme varten....hm, mitä nyt kaksi aikuista täällä juhliikaan. Huom. mun osuus hommissa oli auttavat kädet tarvittaessa ja konsultointia ja kahvin keittäminen.

Uusi ulko olohuoneemme. Sillä taitaa juuri olla kooltaan samankokoinen kuin talossamme oleva olohuone. Öhöm..... tuliko terassista sittenkin liian iso? En ole vielä kunnolla tiiraillut sitä kauempaa onko se tila suhteettoman iso taloomme verrattuna. Voi olla metrin tai puoli metriä, mutta kun mä niin halusin tilavan ja pihaa meillä on riittävästi mihin rakentaa. 

Nyt vaan jatkuu kalustaminen ja suunnitteleminen mitä kukkia tai muuta voisi laittaa tänne. Toistaiseksi on mun veljeltä saamat ulkokalusteet somistamassa terassia, jotain muutakin on tulossa kunhan me löydämme mieluisat kalusteet.

Kasvilaatikossakin sirkkalehtiä pulpahtaa pintaan joka päivä. Tässä seuraavanlaisia kukkien sirkkalehtiä:

Hyvää lauantaipäivän jatkoa.