Nyt olen saanut muutaman rannekorun valmiiksi, ne olivat niitä tilaustöitä. Ja sitten uusi vihreä kaulakoru itselleni. Työkauden päätösjuhlaan laitan uuden vihreän paidan ja sen kaveriksi tarvitsin kaulakorun ja nyt se sitten valmistui.

Kuten niin monet muut korutekijät "manailevat" helmien hankaluudesta kuvauksen aikana, niin manailen myös minäkin. Värit todellakin paremmat luonnossa kuin tässä kuvassa. Monensävyisiä vihreitä laitoin koruun sillä puserokin on aika erikoisen viheriäinen, todella yllättävän monta eri vihreän värisävyä. Kun mallasin korua ja puseroa yhdessä, niin näyttivät ihan hyvältä kombinaatiolta kaikesta huolimatta.

Tilausrannekorut ovat sitten tällaiset; äiti ja tytär korut. Äidin versio on tämä vaaleampi:

Tytär toivoi taasen tummemman punaisempaan vivahtavaan lilaan, joten kuvien värit ovat karmivat....

Innolla odotan palautetta näistä tilaajilta.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huvin jälkeen sain olla hetken aikaa ulkona, kun leikkasin nurmikon! Ruoho on todellakin ponkaissut maasta vauhdilla tämän lämpöaallon seurauksena, joten ei muu auttanut kuin ottaa ruohonleikkuri esille ja hommiin. Nyt olen aikasten tyytyväinen päivän puuhiin.

Tässä on meidän "kuuluisa" kukkalaatikko puolittain täynnä samettikukkia. Tavallisesti olen laittanut tähän orvokkeja, nyt kokeilen näitä. Tosin nämä eivät ole yhtä mieluisat kuin orvokit. 

(Orvokit ovat tällä kertaa pienemmissä ruukuissa.)

Hyvää alkavaa viikkoa kunnes jälleen tapaamme.