Nyt on viimeiset Madelinetosh-lankaklubin langatkin saapuneet. Olipahan taas ihan oudot värit, ei ollenkaa mun tyyliset sävyt näissä vyyhdeissä. Mutta sen riskin saa ottaa (joutuu ottamaan) kun osallistuu lankaklubiin ja kerrotaan lankavärien olevan yllätyksiä täynnä. Muuten ovat materiaaliltaan kyllä ihan mielenkiintoiset. Tämä tumma-vihreä-turkoosi-musta lanka on yksikierteistä ja on mulla "laihoilla" puikoilla tulossa kaulaliina asusteeksi. Eli ihan kapea ja pitkä juttu,  jota neulon "fun&feather" neuleella.

salamalla otettuna ei näy mustaa osuutta juurikaan, mutta luonnossa kylläkin - tai sitten se on tosi, tosi tumman vihreetä lankaa.

Tämä toinen vyyhti on jotain rusehtavan vivahtavan sävyä. Ja kuvat ovat ilman salamaa ja salamalla otettuja, muuten ihan sama vyyhti kyseessä.

Jep, tämä versio on nyt varastossa kunnes tiedän mitä siitä teen. Tavallisesti yhdellä vyyhdillä ei pitkälle pötkitä, mutta kaipa mä jotain keksin. Nimittäin tämä olisi muuten oivaa lankaa huiviin, mutta metrit ei taida oikein riittää. Ehkäpä ne riittääkin kunhan löytää sopivan ohjeen.

Tässä se viikonloppu hissukseen etenee. Hyvää lauantaipäivän jatkoa.