Huomaan joka päivä muutoksia pihassamme. Lumikasat ovat kohta kaikki sulaneet, pienet kevätkukat kukkivat siellä täällä ja pikkuhiljaa alkaa vihertymään yhä enemmän ja enemmän. Tässä tulee muutama kuva ....

Melkein ylikukkineet krokukset. Löysin taas yllättävästä paikasta muutaman kukkayksilön. Tässäpä kuva yhdestä ryppäästä. Ruskeaa taustaa vasten ne näkyivät aika mukavasti.

Valkoiset hennot lumipisarat - kellokukat. Näitäkin löydän joka kevät mitä oudoimmista paikoista pitkin pihaamme. Niin varmaan kerroin jo viime keväänä ja sama tarina jatkuu .... missäköhän niitä näen ensi keväänä kukkimassa? Vai ehdinkö aina välillä unohtaa niiden sijainnin?

Valkovuokkomätäs, nämä ovat taas aikaisessa liikkeellä vaikka voisivat olla ihanimmillaan vasta pari viikon kuluttua kun on äitienpäivä. Nyt ovat jo tuloillaan meidän pihalla. Mutta kiva kun niitä saa taas ihailla.

Koivun alla löysin yksinäisen linnun munan. Tällaista kevätmerkkiä en ole ennen nähnytkään. Aivan ihanan turkoosin värinen muna. En edes tiedä minkä linnun muna voisi olla kyseessä, kurjaa vain on että elämä muna sisällä on kuollut. Tällaista se joskus voi olla, luonto täynnä elämää ja kuolemaa.

Tässäpä taas jotain kuulumisia ja edelleen näpertelen helmien kanssa aika paljon. Tai ainakin ohjaan jonkun muun helmitöitä, olen nimittäin pitänyt muutamalle tytölle helmikerhoa työpaikallani. Ollaan kokoonnuttu kerran viikossa huhtikuun ajan. Mukavaa on ollut. Huomenna on viimeinen kerta, saas nähdä mitä huomenna tapahtuu.... työt olisi hyvä saada valmiiksi.

Hyvää jatkoa kaikille ja vappua odotellessa .... kaikki hyvin.