Tuossa viikolla oli mulla leivontailta. 

Tarvetta oli muutamalle kuivakakulle, joten eikun leipomistarpeet esille. Neljä tuntia vierähti ja neljä erilaista kakkua valmistui.

Appelsiinikakku oli ensimmäisenä listalla ja se hiukan lässähti. Maku oli onnistunut mutta ei kohonnut nätiksi.

Arabialainen maustekakku onnistui muuten hyvin, mutta unohdin siirapin siitä. Sokeria oli normimäärä, joten arvioin ettei se menoa haittaa vaikka siirappi jäi pois taikinasta. 

Muffinssireseptiä muuntamalla sain tästä näyttävän ja maistuvan omena-valkosuklaakakun. Tämä taisi olla kahvittelijoiden lempikakku tällä kertaa, sillä siitä ei jäänyt muruakaan jäljelle.

Murukahvikakku eli pikakahvi muruja on tässä kakussa. Makoisa kakku johon saa vaihtelevuutta muuttamalla pikakahvilaatuja (merkkejä). Tämän vein töihin kahvittekuhetkeä varten. Olivat ihan tyytyväisiä kakkuun.

Näitä oli ihan mukava leipoa ja kokeilla taas jotain uutta. Appelsiinikakkua täytyy laittaa uudelleen ja tuunata ohjetta jotta siihen saa näyttävyyttä. Maussa kun ei ollut mitään vikaa.