Ei vielä viikkoakaan ole kulunut matkasta ja nyt jo voisi palata sinne kauas saarille takaisin. Tämä kylmä ja kuiva ilma ei ole mukava juttu mun psoriasis iholle ja nyt sen eron huomaa, kun on saanut kokea lämmintä ja kosteaa ilmastoa.

Viikko Seychelleillä oli sopiva aika kun ei ole aikaisemmin kokenut aurinkolomareissua. Ehkä joskus tulevaisuudessa voisi kokeilla kahta viikkoa aurinkorannalla.

Tässä taas muutama kuva tropiikista:

Näistä pähkinöistä sai juotavaa, kunhan joku oli ne ensin poiminut puusta alas.

Hotellin pihalla oli aitaus missä kolme kilpikonnaa majaili. Jossain vaiheessa tämä tuntui kurjalta kohtalolta konnille, mutta mistä sitä tietää mitä ne ajattelivat tilanteesta.

Rannalla oli myös muuta elämää kuin auringonpalvojat. Hiekassa näkyi siellä täällä reikiä ja kun aikamme niitä katseltiin saimme selvää miksi niitä koloja siellä oli. Niistä löytyi rapuasukkaita. Ihan hiekanvärisiä, erisävyisiä pikkurapuja kömpi ulos ruokailulle, kunhan rannalla tuntui rauhalliselta (hiljaiselta). Heti kun joku käveli ohi tai maa tärähteli (koiran takia) niin ravut kipisivät nopsaan omaan koloonsa takaisin turvaan. Sitten taas odoteltiin että rapu tulisi esille...

 Hotellin pihalla palmuistutuksia ja kanat.

Hyvää viikonlopun alkua kaikille.