Kävin tiirailemassa tuolla Billnäsissä minkälaiset kädentaitajat olivat liikkeellä. Nyt viikonloppuna siellä on viimeinen kesän "messutapahtuma" ja mielenkiintoista oli. Ollakseen ensimmäiset tunnit heti ensimmäisenä tapahtumapäivänä siellä oli paljon kävijöitä. Ihania myyntikojuja ja pöytiä. Tällä kertaa oli omat hankintani enemmän korujen puolella.

Läysin ihanasti tehdyt pitsi ja lehtikorut, jonkinlaiseen massaan painetut ja upeissa väreissä. Tavallisesti en juurikaan osta valmiita koruja kun teen niitä aika paljon itse, mutta nyt ostin yhden lehden itselleni.

Lasikoruja en osaa valmistaa, joten enkeli tupsahti myöskin mukaani. Lasienkeli on omassa nauhassaan, sen voi myöskin siirtää tosi helposti muihin materiaaleihin roikkumaan. Aivan upea käsityö tämä enkeli.

Sitten ostin muutaman puuhelmipussi ja koruhelmiosan, jotta voin itsekin kotona tehdä lisää koruja. Näyttelytila oli lämmin ja tulin sieltä aika nopeaan pois. Mukava oli kuitenkin käydä paikan päällä. Suosittelen jos on tänä viikonloppuna Länsi-Uudellamaalla liikkeellä.

Hyvää lauantaipäivän jatkoa kaikille.