Niin on yhteinen salaisuusaika päättymässä (päättynyt). Tänään tuli viimeinen ja odotettu paljastuspaketti perille. Aivan suloinen oli laatikko. Vaaleanpunainen unelma.  Laatikossa oli upea lähetys.

Tässä seuraavassa kuvassa on kaikki ne ihanuudet laatikon sisältä:

Vastavärejä on tälläkin kertaa (niinkuin oli luvattu): eli sininen ja keltainen (oranssi). Ihana Regia bamboosukkalankaa, sini-mustasävyisenä. Aivan upeat ruusupuupuikot. Dvd tunnetuilla näyttelijöillä, joten siitä saan nauttia kunhan loma alkaa ensi viikolla. JA sitten se varsinainen herkkupala: Ystäväni omatekemä, sidottu, muistikirja! Todella upeasti tehty, kaunis ja monisivuinen. Tähän saan todellakin mahtumaan monen monta reseptiä ja ohjetta. KIITOS - iso kiitos tästä mukavasta lahjasta!

Tulee varmasti käyttöön,  edellinen muistikirjanen resepteille nimittäin täyttyi juuri tässä kevään aikana.

etukansi

keltaiset ja siniset sisäsivut, etukannessa asiaankuuluva omistuskirjoitus ja muisto salaisesta Ystävästäni: KATIsta.

takakansi

Salaisuus säilyi loppuun asti. Tämä oli mukavaa aikaa. Eikä mitään paniikkia oteta paketin viipymisestä, sehän ehti ihan hyvin toukokuun aikana.  Kaikki lähetykset olivat mieluisia ja . . .  Taas olisi ajatuksia, mutta hieman hankalaa saada ne esille kirjattua. Kaikesta huolimatta - Hyvää jatkoa Sinulle Kati ja perheellesi.

Ja niin myös Ystävälle Nillalle perheineen: Hyvää kesän jatkoa (= jolle olin salainen ystävä ja lähettelin paketteja). Jopa sain mokattua ensimmäisten sähköpostiviestien kanssa, kun en ollut osannut niin salaiseksi laittaa kaikkia kohtia. Kuvittelin että se oli "salainen", mutta toisin oli. Enää en tee sitä virhettä.

Kiitos emolle hyvästä "ringistä". Hyvää jatkoa Sinullekin ja perheellesi.

Kunnes jälleen kohdataan täällä blogistaniassa: Hyvää yön jatkoa kaikille.